Soffpotäten v.38

Ännu en fantastisk vecka! Eller ja, som gräsänkling är den inte superfantastisk direkt, men den får duga. Jag och Marcus pinade oss igenom varulvsfilmen Skinwalkers i söndags och vi överlevde med nöd och näppe. Den kan ni hoppa över, för det var skräp! Då ska vi se vad veckans tv-terror erbjuder…

Hard Boiled, Tisdag 02:55, TV4 Film


Kinesiskt actiondrama från 1993. Gillar du action gillar du Hard Boiled. Trailer!

Transporter 2, Tisdag 21:00, TV6


Amerikansk/Kanadensisk action från 2005. Jason Statham spelar Frank Martin – en man som specialiserat sig på transporter: utan att ställa några frågor. Tror inte jag har sett tvåan faktiskt, men ettan är otroligt bra så jag kör en lågoddsare här! Trailer!

Hot Shots – Höjdarna, Torsdag 01:15, TV4 Film


(Hot Shots!) Amerikansk komedi från 1991. En spoof på Top Gun. Charlie Sheen när han är som bäst! Trailer!

En vampyrs bekännelse, Fredag, 22:00, SVT1


Amerikansk drama från 1994. Igen – Glöm Twilight-dyngan. Brad Pitt, Tom Cruise och Kirsten Dunst levererar skådespel i världklass i en historia som aldrig slutar vara intressant! Trailer!

Shanghai Noon, Lördag 20:00, Sjuan


Amerikansk actionkomedi från 2000. Jackie Chan och Owen Wilson i en hyfsat underhållande matinérulle. Som vanligt är det Jackies fightingscener som är den stora behållningen. Trailer!

Hot shots II, Lördag 21:30, TV11


(Hots shots! Part Deux) Amerikansk komedi från 1993. Charlie Sheen i ytterligare en Rambo-spoof. Gillar du Nakna Pistolen-filmerna så gillar du troligtvis detta också! Trailer!

Crouching Tiger, Hidden Dragon, Lördag 22:25, Sjuan


Kinesisk action från 2000. Storslagen och pampig actionfilm som du troligtvis redan har sett. Har du missat den så har du här chansen att se den! Med bland andra Chow Yun Fat och Michelle Yeoh Trailer!

Eight legged Freaks, Lördag 00:45, TV3


Amerikansk rysarkomedi från 2002. Jag gillar monsterfilmer. Det har ni kanske märkt. En film med muterade jättespindlar faller i god jord hos mig.Trailer!

The Ring, Lördag 01:50, Kanal 5


Amerikansk skräck från 2002. En remake på Hideo Nakatas ”Ringu” som blev en enorm succé i Japan 1998. Trailer!

Blue Steel, Lördag 02:20, TV4 Film


Amerikansk action från 1990. Kathryn Bigelow (The Hurt Locker, Point Break, Strange Days) regisserar bl a Jamie Lee Curtis, Ron Silver och Clancy Brown. Trailer!

Det var det för den här veckan! Ha det gött!

Vi kollar följande kanaler:

 

120x600


 


 

Björn Lindström
Lagomt lönnsnygg musiker som gillar månskenspromenader och fina stenar!
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden