Rutger Hauer

Rädda helgen innan det är för sent! Violent Cinema hjälper dig att navigera genom filmdjungeln och har samlat några filmer som garanterat löser helgens underhållningsproblem. Klicka vidare för att ta del av de hetaste nyheterna och de starkast glimmande guldkornen i REA-backen just nu!

Nyheten som ingen får missa just nu är Hobo With a Shotgun, just nu hos Discshop för kanonpris, passa på när Blu-ray-versionen är så pass billig! 149 kr exklusive frakt.

”En luffare hittar sitt rätta kall i en förfallen håla styrd av en hänsynslös gangster och hans sadistiska söner. Beväpnad med ett hagelgevär och ett helvetes humör tänker han ställa allt till rätta. Och det enda som kan tvätta bort allt blod, är mer blod. Det är dags att måla gatorna röda, en patron i taget.” Discshop.se

Hobo With a Shotgun hos Discshop!

För den som inte vill spendera lika mycket kosing men ändå vill säkra helgens filmutbud och fylla på filmsamlingen med två riktiga ”måste ha”-rullar så har Ginza just nu ett otroligt erbjudande på två ganska olika slaktrullar. Död snö och Rambo 4, båda på Blu-ray och endast 49 kr/st. Lägg på frakten och du räddar helgen för under 150 spänn, fantastisk deal!

Läs vår recension av Död snö här!

Rambo 4 och Död snö hos Ginza.

Hobo With a Shotgun

(149:-)
Rambo 4

(49:-)
Död Snö

(49:-)

Björn Lundberg
Dela:
Pusha
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=758099941 Björn Lindström

    Rutger är kung!

Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden