executived

Rädda helgen innan det är för sent! Violent Cinema hjälper dig att navigera genom filmdjungeln och har samlat några filmer som garanterat löser helgens underhållningsproblem. Klicka vidare för att ta del av de hetaste nyheterna och de starkast glimmande guldkornen i REA-backen just nu!

Nyheten ni redan bör ha koll på för den här veckan är så klart Executive Decision. Släpps i dag på Blu-Ray och CDON firar med att köra kampanjpris på den, vi tackar för det! Detta är bra och jäkla härlig 90-talsaction, med frakt så är en minnesvärd insats från Steven Seagals sida din för 178 kronor. Garanterat en helgräddare.

När det gäller andra helgräddare den här veckan kan jag bland annat tipsa om Trolljägaren, denna underbara överraskning från vårt grannland. Ingen nyhet direkt men jag noterade att CDON hade sänkt priset på den, och det är väl värt att uppmärksamma! Känner du att troll är det som får det att gå igång hemma hos dig under helgerna så är ju detta självklart ett extremt givet köp!

Nog om norska troll nu. Kommer ni ihåg Cobra? Klart att ni gör! Och då förstår ni ju att det är ett givet köp när den är prissänkt med hela 41%. Det blir schysst Stallone-action när vi får följa med Lt. Cobretti i jakt på skurkar! Vilken härlig, härlig helg det kan bli.

Så hittills har vi gått igenom härlig action från 90-talet, trolljakt från Norge och härlig action från 80-talet. Vad saknas? Jo, lite vild och härlig thaiaction! Passa på att kolla in Ong Bak 2, när vi recenserade den sa vi bland annat: Du vill inte missa den här filmen! Så vad du än gör, missa inte den här filmen!

Björn Lundberg
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden