tonymontana

Rädda helgen innan det är för sent! Violent Cinema hjälper dig att navigera genom filmdjungeln och har samlat några filmer som garanterat löser helgens underhållningsproblem. Klicka vidare för att ta del av de hetaste nyheterna och de starkast glimmande guldkornen i REA-backen just nu!

”I never fucked anybody over in my life didn’t have it coming to them. You got that? All I have in this world is my balls and my word and I don’t break them for no one. Do you understand?”

Scarface! Veckans nyhet handlar så klart om Scarface som nu dyker upp på en trevlig BR-release. Discshop har även lagt vantarna på en finfin exklusiv box, begränsat antal på den, så
först till kvarn gäller!
Redan i månadens getöga kallade vi det månadens mest givna köp, och det gjorde vi eftersom att det är det!

Ett annat tips som också dök upp i månadens getöga var Outrage. Jag har inkluderat en trailer i botten av inlägget. Sisådär 10 sekunder behöver man väl på sig för att inse att detta är ett givet köp!

CDON har sänkt priset på spanjoraren: No-Do, så denna vecka kan vi plocka hem den för 49 kronor, klart värt.

Följande film var jag övertygad om att vi hade recenserat här, men så var inte fallet! Ni kan dock räkna med att en recension snart hittar upp på sidan. Filmen jag snackar om är Infestation. En härlig insektskomedi med en hel del minnsvärda scener. En sann helgräddare för 49 spänn, missa inte!

Det sägs att man ska sluta när man är på topp, så vi låter helt enkelt Infestationtipset avsluta veckans helgräddare. Ha nu en trevlig helg så möts vi igen, lagom till nästa!

Björn Lundberg
Dela:
Pusha
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=758099941 Björn Lindström

    Är No-Do kass så drar jag den på din veckopeng! ;)

Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden