mutantface

Rädda helgen innan det är för sent! Violent Cinema hjälper dig att navigera genom filmdjungeln och har samlat några filmer som garanterat löser helgens underhållningsproblem. Klicka vidare för att ta del av de hetaste nyheterna och de starkast glimmande guldkornen i REA-backen just nu!

Filmfantaster! Gör er redo för en underbar helg av science fiction! Dagen till ära presenterar Discshop: World Invasion: Battle Los Angeles i exklusiv SteelBookk™-förpackning! Varför missa en sådan chans?

”I åratal har människor över hela världen tittat upp mot himlen och observerat oidentifierade objekt: UFO. Nu får dessa mystiska fenomen en fasansfull förklaring. Det som till en början liknar ett meteorregn över jordens stora städer visar sig snart vara början på ett invasionskrig från en utomjordisk civilisation. Till slut står mänsklighetens hopp till en liten pluton utskickad på ett räddningsuppdrag. Sergeant Michael Nantz och hans mannar tvingas ta på sig den omöjliga uppgiften att strida mot en fiende de aldrig kunnat föreställa sig.” Discshop

Hos Discshop hittar du även denna vecka Pitch Black! Ett självklart måste till varje varukorg! Underbar Sci-Fi där Vin Diesel gör en strålande insats! För 99 kronor får du denna vecka helt enkelt underbart pirrig Sci-Fi att njuta av under helgen.

Och om du letar efter det där lite annorlunda, kan jag starkt rekommendera
Outlander hos Ginza denna vecka. 49 pix för, som Ginza uttrycker det: Beowulf möter Alien. Helt enkelt för billigt och för coolt för att missas!

Steget från vikingatid till Conan är ju inte särskilt långt i tanken, och då blir inte heller steget till Fredrik Malmberg särskilt långt heller, passa på att läs vår recension av den senaste Conan-filmen och även vår intervju med Fredrik, filmens producent. När du har gjort det, passa på att plocka upp Mutant Chronicles från Ginza, en annan film Fredrik varit involverad i. För 49 kronor är det för billigt för att låta bli! Som namnet antyder är filmen givetvis baserad kring det gamla klassiska rollspelet med samma namn.

Björn Lundberg
Dela:
Pusha
  • Anonym

    Passar på att avråda från att köpa Mutant Chronciles

  • http://www.facebook.com/profile.php?id=758099941 Björn Lindström

    …instämmer till fullo :)

Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden