Klubba, kanin och k-pist

Rädda helgen innan det är för sent! Violent Cinema hjälper dig att navigera genom filmdjungeln och har samlat några filmer som garanterat löser helgens underhållningsproblem. Klicka vidare för att ta del av de hetaste nyheterna och de starkast glimmande guldkornen i REA-backen just nu!

Lugn, nu är inte helgen långt bort! Och med veckans filmtips är det väl tur, för jösses så fina köptips jag laddat upp med denna vecka! För vad sägs inte om veckans stora nyhet: Sucker Punch!

”Vi får följa med in i en ung flickas drömvärld som blir hennes flykt undan en betydligt mörkare verklighet i fångenskap. Tillsammans med fyra medfångar bestämmer hon sig för att rymma men flyktvägen är fylld av våldsamma faror och det blir allt svårare att skilja på vilka som är verkliga och vilka som bara finns i fantasin…” Discshop

Här varvas krig, samuraidemoner och flickor i skoluniform om vartannat. Övrig information är direkt överflödig: KÖP!

Självklart går den prismedvetne konsumenten inte lottlös. Den här veckan har jag grävt fram ett gäng härliga erbjudanden som inte bör missas!

Från Discshops 2 Blu-ray för 149 kr har jag denna veckan plockat ut två fina bitar som egentligen inte borde saknas i någon filmsamling av rang. Komplettera samlingen i dag och rädda helgen med Crank: High Voltage och 28 dagar senare! Givetvis har din machete i våldfilmsdjungeln recenserat dessa två filmer, om nu inte den otroliga prisdealen var motivation nog till köp. Läs våra recensioner på Crank: High Voltage och 28 dagar senare om du vill veta mer om filmerna!

Hos CDON.com har de varit generösa nog att erbjuda 50% rabatt på Survival of the Dead (49 kr). Komplettera Romero-samlingen och gör dig själv en zombietjänst och ta hem Survival of the Dead i dag. Och när du ändå är där, passa på att ta del av deras erbjudande på Taken (59 kr); prissänkt med 76% törs jag nog lova att detta blir den billigaste Frankrikeresan ni varit med om!

Björn Lundberg
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden