Veckans Getöga v.38

Varje Söndag presenterar vi ett gäng filmer ni borde kasta ett getöga på för kommande vecka. Den här veckan blir det action, skräck och komedi i skräckförklädnad signerat Hollywood och Italien. Mycket nöje och med många skrik såväl som skratt är att vänta, så klicka er vidare och se vilka filmer vi tycker ni borde slänga ett getöga på!

Killer Crocodile (2011-09-21)
En enorm, ilsken, blodtörstig och människohungrande monsterkrokodil som tuggat i sig mängder radioaktivt avfall ger sig ut på jakt efter färskt kött i det tropiska paradiset. Hela redaktionen satte sig ner och tittade på denna kultrulle en söndag som ekade av skratt åt filmens upprepade dumhet. So bad it’s good är bara förnamnet! Se, skratta, skåla och high-fivea er genom denna pärla likt vi gjorde recensionen finner ni här!
[pepp3]
DVD Reg 2
· DVD 129 kr hos Discshop.se
Insidious (2011-09-21)
James Wan startade i och med Saw vågen av tortyrskräck som precis börjat tonas ner, det som gjorde första Saw bra var dock inte alls tortyrscenerna, utan det faktum att det var en bra skriven och berättad story. Med Insidious har han gett sig ut för att skrämma skiten ur folk utan makabra mord och floder av blod, och lyckas riktigt bra!
[pepp4]
DVD/BD Reg 2/B
· DVD 149 kr hos CDON.com

· BD 189 kr hos CDON.com
Never Back Down 2 (2011-09-21)
Michael Jai White gör rollen som Case, en gång lovande MMA-fighter, nu ensamvarg som vill bli lämnad ifred. Han har inga ambitioner att själv gå upp i ringen igen men går med på att träna några unga talanger, på sina villkor. Det hela resulterar i en film fylld till bredden med MMA-action både i och utanför ringen. Med White i spetsen är det svårt att göra annat än känna sig peppad för den här filmen!
[pepp5]
DVD Reg 2
· DVD 149 kr hos Discshop.se

· DVD 149 kr hos CDON.com

· DVD 149 kr hos Ginza.se

*De brinnande kaststjörnorna representerar våra förväntningar på filmen

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden