Never-Back-Down-2


Ni tänker troligen ”varför i helvete skriver han om Never Back Down 2!?”, med tanke på ettan så måste det va skit! Fel! Ettan var skräp, i uppföljaren verkar man dock försöka sig på samma fenomen som i fallet Undisputed 2, och med andra ord göra en långt mycket bättre film, med Michael Jai White i huvudroll, vilket han också är i Undisputed 2. Bortsett från att göra huvudroll har han dessutom själv stått för regin, och som fightkoreograf finner vi ingen mindre än Larnell Stovall, killen bakom fightscenerna i bl.a. Undisputed 3 och kommande Bunraku. Så glöm nu era tvivel, klicka er vidare och kolla in trailern!

Tyvärr för oss så verkar det dröja innan vi får se filmen. Producenterna blev nämligen även de överraskade av filmen Michael Jai White levererade, då den var mycket bättre än de väntat sig. Därför jobbas det nu på att ge filmen en biorelease i staterna, vilket betyder att DVD:n dröjer, men den som väntar på något gott…

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden