bangkok-knockout-original

Panna Rittikrai är en av de viktigaste personerna bakom Ong-Bak 1-3, The Protector, Zen och därmed även den Thailändska filmindustrin just nu. Han har i alla filmerna stått för actionkoreografi, och i fallet Ong-Bak 2 och 3 har han även jämte Tony Jaa stått för regi. Så varje ny film han är inblandad i blir med andra ord per automatik intressant. Bangkok Knockout är hans senaste egna film, trailern har funnits ute ett tag men jag hade inte sett den förrän nu, och herrejävlar! Det lovas rejält med action, och det ser rejält bra ut också, så sluta läsa, klicka er vidare och kolla in trailern!

I dagsläget finns det ingen information om europeisk release, förhoppningsvis plockar cine-asia in den framöver, annars kan ju den som vill köpa filmen på region 1/A, tror nog jag ska lägga en beställning i alla fall.

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden