tavling-ittenbach

Det är fredag och dags för ny tävling, men först ska vi gratulera Niklas Nord som vann Primal i vår senaste tävling! Vår nya tävling är lite fetare än vanligt, den här gången har vi hela sex filmer i potten som två vinnare ska få dela på! Black Past, The Burning Moon och Premutos Lord of the Living Dead, alla tre av Tyske splattergeniet Olaf Ittenbach. Allt du behöver göra för att delta är att lämna en kommentar där du säger vad du skulle vilja ha mer eller mindre av på Violent Cinema, tyck till om sajten helt enkelt. Fredag 14/10 koras två vinnare som får varsitt paket med de tre filmerna skickade till sig, portot står vi för.

Viktigt!
Lagom till den här tävlingen krånglar kommentarssystemet, igen. Vi ber dig därför lämna kommentar som gäst istället för att använda Facebook eller liknande, och se till att du anger en e-postadress vi kan nå dig på när du anger ditt namn! (Du behöver inte skriva ut din e-postadress i själva meddelandet)

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
 • Mutilator_75

  Hej, trevlig tävling! Jag har hängt lite i skuggorna på violentcinema, gillar sättet ni skriver på, berikade och lagoma recensioner! Det jag skulle vilja se mer, eller rättare sagt se överhuvudtaget,  är små specialiserade artiklar, allt ifrån Cathriona McColl till hur effektivt Jason egentligen rör sig i skogarna kring Crystal Lake! Alltså inget tok avancerat, utan små underhållande texter. Jag minns något gammalt pappers fanzine som körde med det här, minns inte namnet bara, men jag har saknat det i nät-eran. Visst finns det liknande men dom brukar döda sig själva med att dra det för långt. Nej, kort och underhållande ska det vara, vill jag veta mer så finns ju hela internet att tillgå, när jag ramlar in på en sida som din vill jag bli underhållen! Om ni skulle vilja kontakta mig så finns jag på mail:

  mutilator_75@yahoo:disqus .se

  Mvh Fredrik

 • Svante_skoog

  Tackar, tackar! Kul att du uppskattar innehållet på sidan :)
  Special artiklar likt det du nämner är på gång framöver. Speciellt en nostalgisk look på VHS eran kommer jag att snart att snickra ihop, då det var en viktig begynnelse i de flesta skräck och kult fantasters liv :)

 • Vargmillan

  Ciao! Trevlig tävling, sådant uppskattas :)

  Jag är in här lite nu och då, framför allt för lite trevlig läsning! Tycker det är alldeles lagomt alltihopa, välskrivet & intressant!

  Vad jag skulle vilja se mer av? Hmm, kanske lite mer fördjupningar av olika karaktärer. T.ex Jason, Myers, Madman Marz, Pinhead osv. Bara lite mer special artiklar om olika karaktärer genom åren. Skulle vara vansinningt roligt!

  // Millan

 • Anonym

  Tack för din kommentar! Mer lättsamt underhållande läsning i form av inlägg som bl.a. Mats inlägg om Escape From-serien är på väg och fördjupningar i karaktärer känns helt klart som en intressant grej att skriva om så det hamnar högt på listan! Tillsvidare finns en jävligt fet och jävligt gammal artikel om Chuck Norris som i sig är en karaktär i vårt arkiv här: http://violentcinema.se/chuck-norris/  ;) (risk för att vissa youtube-länkar inte längre fungerar pga av ev. borttagna klipp)

 • Johan

  Jag läser här lite då och då, och något som vore kul att se vore lite specialer om de gamla Italienska mästerverken/mästarna. En artikelserie om några av de regissörer som gjorde giallos på 60/70-talet vore kul att läsa. Eller varför inte om de (för tiden iaf) mycket våldsamma Italienska polisfilmerna? Säg Live like a cop, die like a man.

 • Gorezone76

  Fina filmer i tävlingen! :)

  Det jag skulle vilja se är artiklar om t.ex. mästarna Lucio Fulci och Ruggero Deodato framöver.

  mvh
  Stefan

 • Fredrik

  Jag gillar sidan, men det jag skulle vilja ha mer av är som dem flesta andra har sagt mer artiklar om 60 – 70 mästarna och lite recensioner om deras filmer.

  Förutom det så hade ett forum där man kan diskutera filmer med andra fans och få tips varit riktigt schysst.

 • Peter

  Gärna lite artiklar av och med mer otippade personer, och bara för skojs skull,lite ”onödigt” vetande om filminspelningarna. Och fler tävlingar självklart.

 • Franciscojose12010

  Det är alltid intressant med artiklar exmpelvis  om utländska filmer och hur de lyckas med budgeten och vilken typ av människor jobbar med detta, det kan var en cool tema,,mvh Jose

 • Olof Forslund

  Jag skulle framförallt vilja ha något sorts forum. Ett forum framförallt för oss lite mer ”seriösa” filmkännare. Skulle vara kul att få bolla ideér och tankar om filmer, serier m.m.

  I övrigt grym sida!

 • Anonym

  Jättetack till alla som lämnat kommentarer och gett oss feedback om hur vi bör utvecklas sidan! Vi kommer definitivt jobba med allt ni sagt. Tävlingen är nu avslutad och vi har via slumpens makt två vinnare. Mutilator_75 och Gorezone76 rodde hem vinsterna, men en ny tävling är redan uppe så ta chansen, den här gången kanske du vinner! Oddsen är dessutom ganska bra med tanke på deltagarantalet ;)

Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden