PrimalTavlingHeader

Dags för ny tävling, denna gång en riktig skitfilm! Varför vill jag ha en dålig film kanske du tänker nu? Tillåt mig svara; för ibland är det perfekt med en riktigt dålig film! Tänk efter, det är söndag, du är bakfull, polarna ligger utslagna på vardagsrumsgolvet och inväntar hemkörning av varsin pizza. Ni orkar inte se på något som kräver ens en gnutta engagemang för att hänga med, är för slöa för att ens öppna dörren när pizzorna kommer, och den stackars pizzakillen ropas in med hesa skrik. På egen hand tvingas han ta pengarna från era plånböcker där ni ligger, för trötta för att röra er. Då passar det perfekt med en film man inte bryr sig ett skit om för att sakta tas tillbaka till mänskligt stadie, och på vägen få dissa den så kallade filmen som visas på dumburken!

Så se nu till att du gillat Violent Cinema på facebook, och väl på Facebook måste du dessutom även gilla inlägget ”Ny Tävling, vinn Primal!” som finns på vår Facebook-sida (så vi kan se att du deltar). Vår recension av filmen kan du läsa genom att klicka här!

Vinnaren koras Fredag 7/10 och då dyker det dessutom upp en ny tävling.

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
  • http://www.facebook.com/profile.php?id=758099941 Björn Lindström

    I like, tävlingar ist krieg!

Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden