expendable-rygg

Det har varit mycket rykten fram och tillbaka gällande vilka som ska medverka i filmen, ett av namnen det viskats om längst är förstås Van Damme som det pratades om redan för den första filmen. Millennium Films som producerar filmen har nu lagt upp den officiella rollistan för filmen på sin webbplats, tillsammans med dess story! Läs vidare och se hur det gick, är Chuck Norris och Van Damme med?

”The Expendables är tillbaka, och den här gången är det personligt! Efter att Expendables hjärta och själ, Tool (Mickey Rourke) blir brutalt mördad på ett uppdrag, svär de andra att hämnas honom. Men de är inte ensamma om att söka hämnd. Tools unga dotter Fiona ger sig ut efter hämnd på egen hand, och blir tillfångatagen av en ondskefull diktator som håller henne gisslan som del av sin plan att krossa motståndsrörelsen. Barney (Stallone) och hans Expendables måste nu riskera allt i ett försök att rädda henne och mänskligheten.” – Översatt från Millenium Films beskrivning av filmen.

I huvudrollerna finner vi återigen Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren, Terry Crews, Randy Couture och något oväntat Jet Li. Även Arnold Schwarzenegger och Bruce Willis återvänder, förhoppningsvis i större roller än filmens första del denna gång. Dessutom får gänget sällskap av inga mindre än Chuck Norris, Jean-Claude Van Damme och Scott Adkins! Ytterligare ett samarbete för Adkins och Van Damme som nu jobbar ihop för fjärde gången (tidigare The Sheperd: Border Patrol, Assassination Games och Universal Soldier 4). Mest intressant är dock förstås att världens kanske coolaste man, Chuck Norris gör en välkommen återvändo till bioduken! Undrar om man kan boka sin biobiljett redan nu…?

Fler namn kan förstås tillkomma då filmen inte är färdig än, men nämnda utgör filmens största roller, sen får vi hoppas på det beryktade inhoppet från bl.a. Donnie Yen. Jag skulle i alla fall inte tacka nej till en scen där Donnie Yen slåss mot Jet Li t.ex!

Med de här nyheterna som start på dagen lutar det kraftigt mot att spendera resten av dagen med några väl valda pärlor från Chuck Norris-samlingen, Code of Silence, Lone Wolf McQuade och lite oväntat Breaker! Breaker! låter som en bra dag!

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden