Killer crocodile-cover-dvd-0

Monsterfilm brukar oftast vara bäst i sällskap av andra, så därför samlades hela redaktionen för Killer Crocodile. Läs vidare och se vad ni har att vänta er från denna Italienska kultrulle, då vi alla ger våra tankar om filmen.

Marcus
Helt klart underhållande i rätt sällskap. På egen hand hade det varit svårt att finna samma nöje i den rena idioti som genomsyrar precis hela filmen. Trots sin uselhet rullar filmen dock på och lyckas på något vis hålla ihop. Nivån på dumheten är såpass jämn att man snabbt blir van och det känns okej, för att ibland nå såna extrema avgrundsdjup att sjunkhålen i Sydamerika skulle anses vara vattenpölar i jämförelse. Även om man skrattar åt filmen så skrattar man, så filmen lyckas med vad den försöker göra, underhålla, om än på annat sätt än vad skaparna kanske tänkt sig.
3/5

Björn Lindström
Med ett av de fånigaste manusen, de sämsta skådespelarprestationerna, och den lökigaste dialogen nånsin så är den här filmen inget annat än underhållande. Du ska inte se den här filmen och tro att du får samma känsla som när du såg Hajen. På betygsskalan hamnar den på en trea. Inte för att den är välgjord på nåt vis, utan bara på grund av dess underhållningsvärde. Oavsiktlig humor är kul!
3/5

Björn Lundberg
Killer Crocodile är något som underhåller en publik. Att se filmen utan sällskap skulle med största sannolikhet leda till tvångstankar om att själv vilja dyka ner i krokodilens jättegap. Det är på dessa två ben Killer Crocodile balanserar i genomlidliga en och en halvtimme. Hur du mår när eftertexterna börjar rulla beror helt på sällskapet.
2/5 reptilsparkar i kloaken.

Svante
När det gäller inkompetent manus, horribelt skådespeleri och sanslöst korkade situationer, så är detta ett mästerverk utan dess like! Stort plus även för den ”realistiska” jättekrokodilen! Italiensk B-film när den är som mest underhållande!
5/5

Samla ihop ett gäng vänner, ett gäng öl och avnjut förödelsen som erbjuds i Killer Crocodile. Mycket nöje är att vänta, och tack vare sitt låga tempo finns det dessutom tid för mycket snack under filmens gång!
[betyg3]


IMDb-Betyg: 4/10
Längd: 90 min
Regi: Fabrizio De Angelis
Manus: Fabrizio De Angelis, Dardano Sacchetti
Skådespelare: Richard Anthony Crenna, Ann Douglas, Ennio Girolami, Bill Wohrman

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
 • http://www.facebook.com/profile.php?id=758099941 Björn Lindström

  Svante ska alltid vara så speciell!

 • Anonym

  Knappast oväntat att han skulle ösa på med en femma dock :P

 • Svante_skoog

  Ja, jag sa ju det när vi hade sett filmen ;) hehe
  Ett sådant mästerverk i uselhet förtjänar inget mindre :D

Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden