evil dead2

Äntligen får Sam Raimi´s gamla kultrulle ”Evil Dead 2″ en rejält uppgraderad utgåva på Blu-Ray med en helt ny HD-master!

EXTRAMATERIAL:

* All-new audio commentary with cast/crew

* All-new Swallowed Souls: The Making of Evil Dead II documentary

* All-new Road to Wadesboro: The Location of Evil Dead II featurette

* All-new Cabin Fever: Behind the Scenes of Evil Dead II” featurette

* All-new Evil Dead II interactive archive, featuring production stills, marketing materials, production stills, and early effects tests

* Vintage featurettes and behind-the-scenes footage

* TV spots and trailers

Den förra utgåvan av Evil Dead 2, som släpptes på Blu-Ray av Anchor Bay i USA och Studio-Canal i resten av världen, led av en fruktansvärt misshandlad transfer som blivit hård drabbad av DNR, och kontrast boostad till max. Den äldre Anchor Bay DVD:n som släpptes för nästan 10 år sedan spöade den på fingrarna med sin betydligt bättre THX-klassade master.

Lionsgate, som nu tagit över rättigheterna till filmen, har lyssnat på fansen och tagit fram en helt ny HD-transfer som förhoppningsvis kommer att piska den gamla Anchor Bay-discen på rumpan!

Trots att filmen inte fyller 25 år förrän nästa år, så väljer dom ändå att släppa denna utgåva redan den 15:e november i USA. Så skutta genast över till er favoritimportör och förboka nu!

Svante Skoog
Galen Heavy Metal dåre, som är redigt svag för gamla Hong Kong-rullar och Italienska skräckklassikers sedan VHS-tidens glansdagar!
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden