NickBateman

Det här blir lite av ett blandat inlägg, rubriken citerar Nick Bateman i rollen som Ivan från Hobo With a Shotgun’s anti-piratvideo, ett klipp ni måste se om ni in sett det (inbäddat nedan)! Utöver detta fantastiska klipp tänkte jag passa på att berätta att det dykt upp lite information om Jason Eiseners (regissören bakom Hobo With a Shotgun) nästa film, BVH, vilket nu avslöjats står för Blatant Violence High. Läs vidare för mer om den!

Djupt inspirerad av sidoscrollande beat ‘em up-spelet Vigilante från sent 80-tal, kommer filmen i likhet med spelet handla om en ”Vigilante”, en helt vanlig kille som får nog av våldet på gatorna och tvingas städa upp bland avskummet. Skrev jag ”helt vanlig kille” förresten? Jag menade helt vanlig kille med grymma martial arts-skills, så grymma att han kan spöa en hel stad med sina bara nävar! Skrev jag ”bara nävar” förresten? Jag menade bara nävar, och allehanda händigt kringliggande tillhyggen , såsom nunchucks och bo-stavar! Ni vet sånt som brukar ligga och skräpa i gathörn lite varstans… Filmen ska även dra inspiration från bl.a. klassiska gatugängsfilmen The Warriors.

Nick in action från förberedelserna till filmen.

Nu undrar ni kanske varför det är en bild på Ivan från Hobo överst i inlägget när jag mest skriver om Jasons kommande film BVH? Ivan, eller Nick Bateman som han egentligen heter kommer nämligen göra huvudrollen i filmen, vilket inte kunde vara mer lämpligt då Nick förutom att vara en jävel på att spöa folk med skridskor dessutom är fyrfaldig världsmästare i kampsport, och specialiserar sig på vapen, i synnerhet bo-stav. Av just den anledningen slänger jag även med ett klipp där Nick demonstrerar sina färdigheter med bo-stav nedan också.


Don’t You Ever Steal My Fucking Movie-klippet

Nick Bateman demonstrerar sina färdigheter med bo-stav!

Marcus Svensson
Startade Violent Cinema 2008 för att skriva om filmerna andra siter missade. Frilansar som filmfotograf och planerar nu hockeyfrilla och Chuck Norris-skägg för att fullända sina rundsparkar.
Dela:
Pusha
Blogg listad på Bloggtoppen.se Film/Tv Nöje och Underhållning Bloggparaden